Top

Algemene voorwaarden

Lees voordat je een workshop gaat boeken eerst deze Algemene Voorwaarden goed door.

Aflassen

1. Hipaholic behoudt zicht het recht om een workshop ten alle tijde af te lasten. We doen er alles aan om dit te voorkomen, maar wanneer dit gebeurt krijgen de deelnemers van de workshop/cursus het betaalde geld 100% terug.
2. De workshop gaat door bij minimaal 4 personen, mochten het er minder zijn dan zal de workshop worden afgelast en krijgen de deelnemers het betaalde geld 100% terug. 

Afmelden
3.Wanneer je je tussen 14 – 7 dagen van tevoren afmeld krijg je 50% van het betaalde bedrag terug.
Wanneer je je afmeldt binnen 7 dagen voordat de workshop plaats vindt, dan kunnen we helaas het bedrag niet terugbetalen in verband met de gemaakte materiaalkosten.

Je kunt wel een vervanger regelen die in de plaats van jou kan gaan.

Inschrijven en betalen
4. Je deelname aan een workshop of cursus is pas definitief wanneer je betaling binnen is. Als je je wel hebt opgegeven, maar je betaling is niet binnen vóór 7 dagen voordat de workshop of cursus begint, kunnen wij je plekje geven aan iemand anders.

5. Als een workshop vol zit kun je ons mailen om je op te geven voor de reservelijst. Mail naar ons en we nemen contact met je op zodra er een plekje vrij is gekomen.

6. De vermelde prijs van de producten is in Euro's, inclusief BTW en 
exclusief verzendkosten.

7. Alle bestellingen dienen vooraf betaald te worden.

8. Betaling kan door middel van een overschrijving van het verschuldigde bedrag op 
rekeningnummer: NL53 KNAB 0767 1812 63 t.n.v. Hipaholic in Den Haag. Aansprakelijkheid
9. Tijdens de workshops wordt er soms gewerkt met materialen die kunnen afgeven op je kleding of spullen. Je bent zelf verantwoordelijk hiervoor. We kunnen je kleding of andere eigendommen niet vergoeden als deze hierdoor bevuild of beschadigd raken.

10. Hipaholic  aanvaardt geen aansprakelijkheid voor persoonlijk letsel of schade aan eigendommen van deelnemers, noch enige aansprakelijkheid als gevolg van gebeurtenissen tijdens de workshop of cursus.

Klachten
11. Heb je een klacht over een workshop? Neem dan contact met ons op en we zullen ons best doen om je daarbij van dienst te zijn en het probleem proberen op te lossen.

11. Als een deelnemer hinder veroorzaakt tijdens een workshop of cursus, dan heeft Hipaholic  het recht om deze persoon te weigeren tijdens volgende workshops of lessen van de cursus. De deelnemer krijgt hierbij niet het betaalde bedrag terug.

Overig
12. Hipaholic behoudt zich altijd het recht om de workshops inhoudelijk te veranderen. Ook kunnen wij de prijzen aanpassen van de workshops en we zullen dit bijvoorbeeld doen als we andere kosten moeten maken op het gebied van o.a. materialen.


Hipaholic
Postadres:
Trompstraat 86
2518 BN Den Haag
06 42127487

KVK Den Haag, nr: 27327173 
BTW nr: NL1851.22.851.B01

Bankgegevens:
NL53 KNAB 0767 1812 63
tnv Hipaholic in Den Haag